Дјечији кутак

Међународни дан младих

Вијести чланица мреже – Осмијех за осмјех, Тузла

Драги наши млади,

Важност вас, младих особа, у друштву је непроцијењива. Ваш ентузијазам, жеља за промјеном, интервенисањем и улагањем енергије мијења свијет на боље. Ви сте ти који представљате садашњост нашег друштва, и они сте који креирају нашу, заједничку будућност. Славите своје побједе и успјехе сваки дан, а из сваког пада и грешке научите оно што ће вас унаприједити као индивидуе и као тимске играче.
Радите. Трудите се. Будите храбри. Истрајни. Одговорни. Едукујте се. Развијајте се. Мијењајте своје животно окружење на боље, јер ви то можете!

Драги наши млади, сретан вам ваш дан, Међународни дан младих!

Međunarodni dan mladih!

Dragi naši mladi, Važnost vas, mladih osoba, u društvu je neprocijenjiva. Vaš entuzijazam, želja za promjenom, intervenisanjem i ulaganjem energije mijenja svijet na bolje. Vi ste ti koji predstavljate sadašnjost našeg društva, i oni ste koji kreiraju našu, zajedničku budućnost. Slavite svoje pobjede i uspjehe svaki dan, a iz svakog pada i greške naučite ono što će vas unaprijediti kao individue i kao timske igrače. Radite. Trudite se. Budite hrabri. Istrajni. Odgovorni. Edukujte se. Razvijajte se. Mijenjajte svoje životno okruženje na bolje, jer vi to možete!Dragi naši mladi, sretan vam vaš dan, Međunarodni dan mladih!#volimozo

Posted by Osmijeh za Osmijeh on Wednesday, August 12, 2020

Остави коментар