Активности

Придружите се wеб платформи

PRIDRUŽITE SE WEB PLATFORMI

Придружите се wеб платформи која ће, кроз размјену знања, учење, креативност и иновације, помоћи у креирању заједнице са развијеним праксама, а укључивање професионалаца из области дјечије заштите биће од користи за сву дјецу у ризику или жртве различитих облика злоупотребе, експлоатације и насиља у југоисточној Европи. Платформа за заштиту дјеце нуди професионалцима у области дјечије заштите вишеструке могућности за размјену идеја, учење једних од других, добијање подршке и удруживање ресурса како би постигли веће резултате у заједницама које подржавају. На Платформи, која је јединствена у регији, моћи ћете приступити најновијим вијестима, истраживањима, алатима и информацијама о приликама за учење на шест језика: албанском, бугарском, енглеском, мађарском, румунском и српско-хрватско-босанском. Као дио Платформе за заштиту дјеце, нећете имати корист само од ресурса на Платформи, већ ћете имати и могућност да обогатите регионално знање кроз властити допринос.хттп://цхилдхуб.орг/

На овој платформ можете:

  • УЧИТИ И ИНФОРМИСАТИ СЕ: овај сајт окупља средства за брзо учење, као што су подцаст, видео,и wебинаре, средства за тренере и различитих материјала за самостално учење.
  • ПОВЕЗАТИ СЕ са колегама: тражите и повежите се са колегама, радним мјестима и догађајима у вашем подручју.
  • Размјена информација: у форуму можете разговарати о различитим темама с колегама из других земаља и организација, можете нас питати било професионално питање или чак затражити савјет о акцијама заговарања, планирања и слично.

Имплементацијски партнери: Регионалног уреда Терре дес Хоммес у југоисточној Европи, Терре дес хоммес -Албанија и Косова, Саве тхе Цхилдрен Сјеверозападна Балкана, кноw-хоw Центар за алтернативно збрињавање дјеце у Бугарској, Храбри Телефон у Хрватској, Терре дес хоммес – Молдавија, Терре дес хоммес – Румуњска, Центар за интеграцију младих у Србији, и Центар за изврсност за дјецу у Шкотској (ЦЕЛЦИС), али укључује многе друге стручњаке и организације из региона и шире. У свакој земљи наведених постоје регионални координатори, којег можете контактирати.

Остави коментар