Подржи рад мреже

ПОДРШКА

“Снажнији глас за дјецу” ради на стратешком, континуираном, и ефикасном начину унапређења заштите дјеце у Босни и Херцеговини. Наш циљ је трансформација структура, институција, закона, политика и начина размишљања. Овај приступ далеко је исплативији од пружања појединачне помоћи дјеци (ово друго обављају чланови наше мреже унутар својих организација чији појединачни рад можете подржати), што нам омогућава да утичемо на животе већег броја дјеце и успостављања дуготрајних, одрживих ефеката. Постоји много начина на које можете подржати наш рад- биће нам драго да прихватимо ваш приједлог!

НОВАЦ/ДРУГЕ ВРСТЕ ДОНАЦИЈА

Финансирање мреже за сада је искључиво на основу пројеката. То значи да потражујемо средства за наше специфичне активности и да зависимо од донација које нам одобри донатор. Иако нам овај облик финансирања омогућава да много постигнемо, то умањује нашу способност да правовремено реагујемо на питања која се појаве у домену заштите дјеце, што скраћује шансе за професионални развој и унапређење заговарања и лобирања услуга. Једноставно, овдје постоји много тога што можемо учинити с временски ограниченим грант-финансирањем, и понекад, услијед недостатка текућег финансирања, губимо могућности за смислене интервенције.

Ако желите финансијски подржати унапређење стандарда заштите дјеце у Босни и Херцеговини, молимо да нас контактирате за детаље о начину трансферисања новца или о понуди других видова донација /услуга.

ИДЕЈЕ

Ми смо увијек у потрази за идејама, сугестијама, и новим начинима за унапређење нашег рада. Будући да заговарања и лобирања нису добро развијена у Босни и Херцеговини, поздрављамо ваше приједлоге о томе како побољшати наш рад. Посебно цијенимо упуте у областима: јавне кампање, заговарања, односа с медијима, односа с јавношћу. Ако сте појединац/компанија специјализована у тим областима, покажите нам начин, тако да можемо удружити снаге за побољшање заштите дјеце у Босни и Херцеговини.

ВРИЈЕМЕ

Наш посао је дуготрајан – толико питања за рјешавање! Спремни смо да радимо са посвећеним, енергичним волонтерима који желе да подрже нашу ствар истовремено стичући драгоцјено искуство.

Ако сте заинтересовани за улагање у рад са дугорочним ефектима, контактирајте нас!

Берина Ћерибашић,

Координатор

Тел/Фаx: +387 33 657 012
Емаил: инфо@сназнијигласзадјецу.ба
Емаил: н.дјеца@бих.нет.ба